Drumles

Jan Drumt

Jan van Nieuwenhuize geeft drumles in De Muziekfabriek in Vlaardingen. Hij geeft les in alle stijlen, van pop/rock tot latin, jazz, urban, metal, dubbele base drum etc.
Jan geeft les aan beginners en aan gevorderden en geeft ook drumcoaching.

Jan geeft elke week een half uur les. Wil je een keer een gratis proefles? Neem dan even contact op voor een afspraak via 06-28575220 of stuur een mailtje

Wil je ook drummen?

Jan vindt het belangrijk dat je je thuis voelt achter het drumstel. Om dit te bereiken is het belangrijk dat je een goede techniek en houding hebt. Dit voorkomt dat je blessures krijgt, en zorgt er vooral voor dat je uit jezelf haalt wat erin zit en dat je er plezier in hebt.

Jan wil graag dat je aan de slag gaat met het creëren van je eigen unieke stijl. Als je ideeën hebt, dan zijn die van harte welkom.

Ook leer je bij Jan noten lezen. Drummers werken niet met toonhoogten, maar met ritmes. Het is dan ook in eerste instantie van belang dat je leert ritmes lezen. Wil je daarin verder gaan, dan kan dat natuurlijk ook. Jan kan je het geheim van de notenwaarden uitleggen. Dit heet ritmische scholing.

Wil je nog meer weten? Stuur dan een email.